Torrelavit (Alt Penedès)

Caves Nadal

Visita+maridatge

Cerrar

Els socis del Club Nacional disposen d’un 21% de descompte en la visita i algun dels tres maridatges que proposen Caves Nadal, un dels més històrics i prestigiosos cellers en l’elaboració del vi escumós al Penedès. El descompte es farà efectiu mostrant el carnet d’El Nacional en el moment de fer el pagament.

En totes tres opcions de maridatge la visita comença a les vinyes de la finca Nadal de la Boadella, algunes de les quals tenen més de 65 anys. Al centre, hi ha la masia, el celler, i la cava fundacional, construïda l’any 1943. Seguidament es fa un recorregut per les principals etapes del procés d’elaboració del vi escumós de qualitat i, per acabar, es visita la cava a més de 20m de profunditat. És allà on els socis del Club veuran reposar les ampolles i seran testimonis de la segona fermentació.

Els tres maridatges són:

· Bombolles & Formatges:

El formatge és un producte amb una gran varietat de textures i olors que juntament amb el vi escumós de qualitat CORPINNAT, ens aporta una harmonització perfecte ja sigui per contrast o per complementarietat. La combinació d’aquest dos productes maximitza el plaer del seu consum que d’ altre manera no serien possibles.

Per això la formatgeria *Xerigots i Nadal* els proposem un maridatge amb els nostres millors productes.

El maridatge
Blanc de Sora & Salvatge Rosé Brut 2014.
Cendrat de Clua & Ramon Nadal Giró Brut 2011.
Forcat d’Artefor & Nadal X Blanc.
Blau del Net & Nadal 1510 Botrytis Noble 2001.

 

 

· Experiència Ibèrica

Els Ibèrics estan considerats una de les millors opcions per aconseguir maridatges de nivell amb vins escumosos de qualitat. MONTEPARRA es una empresa familiar fundada en la segona meitat del segle XIX, ubicada en la localitat Salmantina de GUIJUELO, l’empresa esta dins de la D.O. Guijuelo, elabora pernils i embotits ibèrics mitjançant l’artesania de las mans i l’experiència familiar.

Amb finca pròpia, la finca MONTECILLO, on els porcs ibèrics son criats en llibertat en camps de gla i cereals, controlant el 100% del cicle animal.

El maridatge

Salvatge Rosé Brut 2014 & Pernil Ibèric de gla.
Salvatge Brut 2014 & Lomito Ibèric de gla extra.
Nadal 1510 Botritys Noble 2001 & Xoriç de gla extra( presa Iberica).

 

 

· Bombolles & Xocolata

Els asteques creien que el cacau era fruit del conreu dels Déus i el feien servir com a moneda de canvi. Ara de la mà de SIMON COLL, t’oferim un maridatge Km 0 amb les xocolates més sorprenents. És el moment d’obrir els sentits, de deixar-se portar i gaudir del moment. Des de la xocolata més pura fins a la més sofisticada, et descobrim els secrets d’aquesta delícia.

El tast

2 Flors de xocolata amb llet i Gerds, 2 fulles de xocolata blanca amb Maduixa & Salvatge Rosé Brut 2014.
2 Flors 50% de xocolata de ghana amb trufa de marc de cava, 2 Flors de xocolata amb llet i crocant & Nadal Brut Nature Reserva.
2 Fulles 70% Cacau amb Flor de Sal, 2 Fulles de xocolate amb llet i fruita de la passió & Nadal X Vermell
2 Fulles 70% Cacau, 2 Flors 70% Cacau amb taronja & Nadal 1510 Botrytis Noble 2001