Burrito Blanco

Cerrar

Burrito Blanco, una marca líder en el mercat espanyol de roba de llit, llança les seves darreres creacions en llençols, fundes nòrdiques i boutís per a la temporada primavera/estiu de 2024, inspirades en colors suaus i la bellesa de la natura.

La gamma cromàtica  inclou tons de terra, verds brillants i una varietat de blaus i vermells polsosos. Els dissenys florals predominen, oferint una varietat de tractaments, així com motius geomètrics. Es pot trobar la col·lecció de Burrito Blanco en els principals establiments de roba per a la llar a tot Espanya, incloent-hi la seva botiga emblemàtica al carrer Tenor Viñas, número 5, a Barcelona, així com en la seva botiga en línia oficial https://www.burritoblanco.com/.

Amb una història que celebra 70 anys de trajectòria des de 2021, Burrito Blanco és sinònim de qualitat, suavitat i durabilitat, mantenint-se fidel a aquests valors gràcies a un esforç i innovació constants. Actualment, Burrito Blanco segueix sent una referència en el sector tèxtil per a la llar, oferint una àmplia gamma de productes per a al dormitori, sala d’estar, menjador, cuina i bany.

Codi promocional: BURRITOBLANCO_EN2024