Spot campanya “Compartim el que t’importa”

Arthur Miller va dir que un bon diari és una nació que es parla a si mateixa, i amb aquesta premissa ja fa quatre anys que dia rere dia expliquem el món als nostres lectors amb un punt de vista compromès, rigorós i sense complexos. El Club El Nacional és això: permetre apropar la nostra mirada sobre el país cada dia a més gent, fent viable un mitjà de referència que vol seguir ampliant la seva comunitat i informant d’una forma absolutament oberta.

Compartir per ser més

Sembla que el futur de la premsa digital passa pels murs de pagament, però nosaltres, humilment, creiem que és una forma poc democràtica de compartir la informació, ja que només qui té diners pot accedir-hi. És per això que a ElNacional.cat volem seguir informant obertament, per això demanem als nostres lectors que contribueixin a fer possible un diari gratuït per a tothom. Editem en català, castellà i anglès precisament per fer compartir i explicar lliurement a tot el món, sense filtres, pressions ni censures, allò que ens afecta.

El Club El Nacional és la llar de totes aquelles persones que consideren la informació una eina per comprendre què passa i, sobretot, per què passa. És a dir, una comunitat de membres no només compromesos amb El Nacional, sinó sobretot amb el dia a dia de la nació a què fa referència el nom del nostre diari.

Compartir experiències: ser d’ElNacional.cat

Formar part d’ElNacional.cat també és sinònim de viure’l des de dins, d’assistir a esmorzars privats amb periodistes i col·laboradors del diari o, també, a afterworks, taules rodones o col·loquis exclusius que compten amb la presència de personalitats rellevants de l’actualitat. A la desena d’actes celebrats des de l’octubre de 2019, com per exemple maridatges de vins o presentacions de llibres privades, a la primavera de 2020 s’hi sumen les noves experiències en el calendari de confinamentÀgora ElNacional, amb col·loquis en temps de confinament; Inside ElNacional, amb reunions privades amb periodistes de la casa; i Aula ElNacional, amb seminaris d’Història o literatura. A més, a partir de l’1 de maig, la creació d’una columna setmanal al diari anomenada La veu del soci i en la qual podran escriure només els socis Premium.

A més, és clar, ser membre d’El Nacional permet gaudir de diverses promocions molt interessants que setmanalment s’actualitzen a la pàgina web del Club El Nacional.

Vols formar part, doncs, de la familia d’El Nacional? Subscriu-t’hi