Cerrar

Bleta: la tablet pensada per a les persones grans

Un dels grans reptes en aquests temps és aconseguir que la gent gran no se senti exclosa respecte als avanços tecnològics i que, a més, pugui beneficiar-se dels múltiples avantatges que faciliten el seu dia a dia.

Bleta és una tablet molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar. Pensada per a totes aquelles persones a qui ningú els ha ensenyat a utilitzar les noves tecnologies. Avui dia, la societat està cada vegada més digitalitzada.

Necessitem un dispositiu intel·ligent per demanar cita al metge, fer tràmits per internet o fins i tot per veure quant diner tenim al banc.

Bleta ho posa fàcil, amb icones i lletra gran, una navegació molt intuitiva, llesta per utilitzar, amb atenció telefònica per resoldre qualsevol dubte i amb tot el necessari perquè qualsevol pugui informar-se, comunicar-se i entretenir-se sense frustracions ni barreres.

Si formes part del Club de subscriptors d’El Nacional, tindràs 10€ de descompte en la compra d’una tablet Bleta introduint el codi ELNACIONAL a la pàgina de compra de Bleta.

La compra de la tablet inclou:

  • Tablet adaptada a la gent gran amb una pantalla gran, bona qualitat de so, alt rendiment i 64GB de memòria.
  • Interfície intuïtiva fàcil d’utilitzar amb icones i lletra gran.
  • Llesta per ser utilitzada amb totes les configuracions i una selecció d’aplicacions pensades per a persones grans.
  • Accessoris com un bolígraf tàctil o una funda protectora i giratòria, que actua com a suport en diferents posicions.
  • Enviament a domicili.
Per a més informació, consultar https://bleta.io